Hoi allemaal, wij zijn groep 7/8 en we gaan er een ontzettend leuk jaar van maken dit schooljaar. We zijn met 19 meisjes en 8 jongens en we krijgen les van juf Debby en men. Eelco.
Sommige vakken krijgen we apart van elkaar (o.a. rekenen, taal/spelling, begrijpend lezen), maar andere vakken doen we samen (o.a. gym, tekenen/knutselen, muziek, Engels).
Maar ondanks dat we een soms apart les krijgen, werken en spelen we veel samen (binnen en buiten).
We zijn dit jaar ook coach bij `beweegwijs`, waarbij we kinderen uit andere groepen begeleiden met sport- en spelactiviteiten op het schoolplein; erg leuk!
Het tweede deel van het schooljaar zullen de kinderen uit groep 8 meer richting de afsluiting van de basisschool gaan (bezoeken voortgezet onderwijs, Citotoets maken, schoolkamp, musical/film etc.), maar zullen we ook nog steeds samen veel optrekken (Sportdag `t Rutbeek, workshop rapclass, schoolvoetbal etc.). En we krijgen allemaal een advies voortgezet onderwijs (groep 7 een voorlopig en groep 8 een definitief advies). Al met al genoeg ingrediënten voor een afwisselend en leuk schooljaar.